minawiden.se

Grattis Helena!

In Okategoriserade on fredag, 7 maj at 23:22

Så passande också för det exakt hundrade inlägget att få dela ut en femtiotalsknubbo i Stig Lindbergtyg. Jag kan inte för mitt liv minnas vad det heter just nu, så jag måste vila lite på den. Men här är börsen, och bloggen har nu officiellt fyllt hundra!

Helena är också alias Lillofant. Hon har en  fin och balanserad blogg. Tilltalstonen är perfekt tycker jag och kryddad med vackra bilder och omsorgsfullt sydda saker som jag tycker mycket om (och många med mig) Har du inte varit inne där förr, så ta en titt!

Och tack alla för att ni ville vara med i min utlottning. Det blev förstås hög vinstchans för de ganska få som var med, men det kompenserades istället med att tävlingen på facebook var desto mer välbesökt!

Vi ses, och säg gärna hej om du är ny. Roligt att få se några nya bloggar (hittade ju två från kommentatorerna som numer ligger i min reader!)

  1. Knubbon är jättefin!

  2. Gillar verkligen knubbon. Hade nog velat ha en, går de att få tag i?

    • Kul att du gillar! De går absolut att få tag i. Du mailar mig med en beställning, önskemål om färg/tidsepok så försöker jag tillmötesgå dina önskemål. En knubbo kostar 180 kr! Maila: order[snabel-a]minawiden.se så hörs vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: