minawiden.se

Det ska vara en knubbo i år

In Knubbobörs, Sytt on måndag, 2 november at 22:26

Jag tog ett beslut i våras. Nämligen att starta mitt eget företag. Och ihop med det beslutet så tänkte jag sätta lite nya ambitioner för mig själv. Nämligen att bli mer strukturerad och försöka göra en sak ordentligt innan jag hastade vidare till nästa. Hur det nu går med det så bestämde jag att bloggen skulle få komma lite i sista hand. Jag är perfektionist och lider enormt av att inte ha den bästa av alla bloggar, de finaste redigerade bilderna, de mest kreativa och varierade objekten och de flesta kommentarerna i mina kommentatorsfält. Ihop med att förstås vilja kommentera på andras bloggar med glada tillrop när jag ser otroligt vackra klädesplagg som bloggaren skapat, eller bara komma med lite uppmuntran. Jag bestämde helt enkelt mig för att satsa min perfektionism på de saker jag tillverkar och att faktiskt tillåta mig lägga upp lite bilder här för att bara visa vad jag gör. Oredigerat och mer spontant.

Det går väl lite sådär kan vi sammanfatta det senaste halvåret. 🙂

Däremot facebook, som jag förövrigt verkligen älskar. Där kan jag lägga upp bilder lite okommenterat och visa mina vänner vad jag gjort. Med bilder där skärpan inte är excellent och där dammet på stereon syns ihop med min senaste knubbo.

Till min stora glädje har vännerna beställt stora mängder av knubbobörsar i julklapp till sina vänner och släktingar och jag har fått mer och mer att göra i mitt lilla företag. Jag har också sålt in mina produkter på ett par ställen här i Uppsala, nu senast på Uppsala konstmuseum, där det finns en liten fin shop.

Fortfarande känner jag viss prestationsångest över att visa er börsarna oredigerade, men jag behöver ju ta itu med löjl-perfektionismen. Så håll till godo! Här är ett gäng av mina små karamell-knubbosar. Oredigerat.

DSCN4990

fyrasmå

Andra helgen i advent är det julmarknad på Uppsala slott i konstmuseets regi, då går det bra att komma förbi och titta på knubbosar, väskor och mohairsjalar som jag har gjort. Museet tar inget inträde de dagarna. Det kommer hållas skapande verkstad för barn (ännu osäker på vilken av dagarna) båda dagarna och det finns ett trevligt kafé att pausa i mellan julmarknad och taveltittande. Kom och handla julklappar och insup lite konst! 🙂

  1. Dina små knubbosar är verkligen superfina! 🙂

  2. Wow vad duktig du är! Kanonfina grejer allt jag sett. Lycka till med företaget!

    / Malin

  3. snacka att dom där gör sej bättre som knubbosar än som hyllvärmare! toksöta! jättenöjd med min!

  4. var precis inne hos Y och såg knubbon hon fått av dig, tyckte den var så fin att jag var tvungen att komma hit och kommentera. och så läser jag det här inlägget. sträck på dig, mina, de är skitfina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: