minawiden.se

Glad sommar!

In Övrigt on lördag, 27 juni at 11:02

sommar

Nu har jag färdigställt det mesta. Leverans har gått till Stickspåret, en butik som ligger i Uppsala och som säljer hantverk och vackra designade saker. Leverans kommer också strax gå till Carolina Rediviva, universitetets bibliotek som har en liten shop i anknytning till deras utställningar. Det jag gjort för dem är det jag jobbat kanske mest på hela våren, börsar,  pennfodral och bokomslag i postertyg, under namnet ”En bit forskning”. Forskarna på universitetet som åker på större konferenser brukar printa sina resultat till planscher och har på senare år börjat trycka på canvasduk som påminner lite om rullgardinstyg. Och när konferensen är över så blir postern skräp och slängs. Otroligt synd eftersom texter och grafer blir ett fantastiskt fint och roligt mönster. Ni har ju säkert sett Mellanbarnets postertygsväska som jag gjorde för ett tag sedan!

Vill ni titta lite mer så kan ni kika på företagets hemsida!

Har dessutom just fått meddelande om att ett nytt jobb väntar mig till hösten. Så nu kommer jag ta en välbehövlig semester ihop med min familj och hoppas på många bokläsardagar i hängmattan, för mig och för er alla! 

Trevlig sommar! 🙂

  1. hemsidan är lika vansinnigt snygg som grejjerna!!

  2. Åh, vilka snygga börsar och fodrag! Jag stengillar idén med att återvinna forskningstyger, så snyggt. Väskan du gjorde för ett tag sedan åt lillasyter är helt underbar. Ska nog skicka mamma till carolina och köpa mig en knubbörs.

  3. Hej! Skrev fel ;-), mellanbarnet skulle det ju vara. Inte lillasyter, sorry för förvirringen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: