minawiden.se

Sköna knubbisar

In Knubbobörs, Necessär, Sytt, Till salu on torsdag, 11 juni at 21:34

Härliga att göra, jag blir glad av att se på dem och glad av att se andra bli glada av dem! Insidan är plastad, återvunnet det med, en plast som påminner om plastmatta, men tunnare. 

50-börsar

 

Nu ska jag massproducera här! 🙂

P.S. Auktionen på Tradera ligger fortfarande kvar, avslutas i morgon fredag vid elvatiden. Fortfarande billigare än vad den kommer bli i butik, och då går alla pengar oavkortat till Röda Korset! D.S.

  1. Du anar inte hur glad och lite stolt jag är över min knubbobörs :-). Är det alltså så att inte själva tyget är vaxat/plastat utan endast fodret???? Jag kan inte riktigt utröna denna på min börs!!
    Kram!!

  2. Ottopippi, precis, det är gjort av en bit tyg, autentiskt från femtiotalet och en bit plast, eller i ditt fall, en bit nålnedsliparkanvas (dumt material alltså :-)). Sen har jag god hjälp av spraylimmet när jag syr dem, så det kan vara så att det fäste rejält bra på din börs, på plasten släpper skikten lite med tiden.Limmet ska ju vara temporärt.

  3. Mmmm. I like! Har du sytt min röda floppflopp-väska än? Annars kanske jag byter den mot tre knubbisar… Eller mot en dagiskasse och köper en matchad knubbis till. Eller köper alla knubbisar myself. Möjligheterna är oändliga så här i skatteåterbäringstider…

  4. Dina alster är så underbara och jag är så imponerad av dina talanger!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: