minawiden.se

Äntligen, nästan!

In Knubbobörs, Necessär, Sytt on måndag, 8 juni at 22:26

Sista dagen på skolan idag! Nästan iallafall, det är avslutning på fredag som kanske tar ett par timmar, men betygen är satta och alla flum-dagar för min del är avklarade! Så nu blir det jobba av för egen del! Två veckor har jag på mig, sen är det sommarlov för hela familjen. 

Idag skar jag till ett gäng knubbobörsar och några knubbonecessärer. Var det Fnurr som kallade dem för knubbosar först? Bra döpt hur som! Nehedu Mina, det var Gobli! Kolla fakta före publicering!! 🙂 Alla fick femtiotalstema, fyra olika sorters femtiotalstyger som mestadels varit smala gardinkappor.  Nu får jag äntligen tid att ta något med till butiker, så på onsdag hoppas jag att solen skiner och att alla affärsinnehavare förstår att knubbosar är vad folket behöver! 

äppelnecessär

Här är den enda som blev kantbandsfärdig idag. Strax blir den försedd med knapp också! Bang bang!

Vill också uppmana er som är sugna på en knubbo att gå till min traderaauktion till förmån för mammorna hos Röda Korset. Just nu ligger priset på hundraen kronor. Visst är en donation på hundra kronor till välgörenhet en enkel sak? Här får du en börs med på köpet… Vad hindrar dig?

  1. Självklart är det Knubbobörsar folket behöver min vän!!! Var hittar du förresten det coola texilvaxdukstyget jag fick till min??

  2. Hm, har glömt vad jag gjorde inuti din..JO! Det är ett material som absolut inte går att sy i.. slipade nog ner fem nålar på din och Tisas börsar. Så det gör jag inte om! Men bra är det ju! =) Det är en sorts kanvasduk. Jag försöker leta möjligheter att återvinna allt möjligt jag ser som kan passa och den där var ju vit och vattenavstötande. Nu kör jag banderollplast, lätt att sy i!

  3. Haha, känner mig riktigt ärad av att ha ”hjälp till” med namnet till dina knubbon! 😀 De är helt enkelt UNDERBARA!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: