minawiden.se

Ny modell, Flippflapp

In Flippflapp, Väska on fredag, 23 januari at 0:07

Lockad av att få en av Knit&Knag-Annas fantastiska sjalar så tänkte jag ut den här väskan, till en handarbetesmedhaverska i behov av extra utrymme ibland. (Ok, lite tänkte jag på mig själv :-))

flipp

Det som är lock utgör möjlighet att rymma mer i väskan, fungerar som skydd och…

flapp

 

…gör det möjligt för den som känner sig mindre diskret lagd än vad jag är, att visa lite innertyg genom att rulla ner locket. Med locket nedfällt kan man också ha det vikt inåt mot kroppen utan att väskan ser avig ut.  Inga ficktjuvar kommer åt!

Blev väldigt förtjust i den här, stadig och fin och kan trots sin rätt smala botten stå själv. När den är tom i vart fall. En ny favorit helt klart!

Hoppas litegrann att  Anna ska vilja ha en sådan här, för det tror jag skulle passa garnnystan och att stora raka stickor kan få plats, inga dragkedjor eller kardborreband för garnen att fastna i, men samtidigt stängbar när stickorna inte är med. Men hon får förstås välja helt själv!

  1. Verkligen jättefin. Och bra idé att kunna stänga utan sånt som man kan fastna i. Jo, det blir nog en favorit. Bäst att börja sticka genast (hrm… ok, måste vänta tills garnet kommer, men det är iallafall på väg fick jag veta idag).

  2. Snyggt att kunna se mer av tyget.

  3. jättefin! med (som vanligt) underbart tyg

  4. Den där var riktigt grym!

  5. Ah, I like! Stängningen påminner lite om den där rullstängningen jag först var inne på att messengerbagen skulle ha. Fast den här var ju mer sofistikerad, förstås 🙂

  6. ooh, I like! du kan ju allt 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: