minawiden.se

Gott Nytt År!

In Övrigt on onsdag, 31 december at 23:59

2008 blir 2009

nollsjuvaskorlaptopvstig-l-necessarm-vaska_grona-vaska_till_askotvaska_insida2vaska

Det gångna året har varit fruktansvärt roligt. För ett år sen i november sydde jag mitt första plagg till Konrad som då var fyra månader gammal. Symaskinen hade jag fått i slutet av augusti i födelsedagspresent. Med hjälp av  vågade jag mig på att sy i trikå, något jag fått för mig skulle vara vansinnigt svårt och blev jag helt febrig när jag upptäckte alla inspirerande sybloggar som fanns!

Butiken Lata Pigan i Enköping underlättade ytterligare eftersom hennes tyglager inte går av för hackor och jag fick tillåtelse att låna hem stora härliga buntar med tyg för att betala om jag gjorde något av det, eller lämna igen, eller kanske sälja till tredje person via bloggen, mycket frikostigt! 

Under en kort period under året fick vi dessutom uppleva lyxen av att ha ett kontor/syrum när vi fick hyra en uthyrningsdel av en gullig granne på våningen under oss. Det var helt makalöst, även om det bara varade i fem månader! 

Så jag vill med den här lilla bildkavalkaden önska ett riktigt Gott Nytt 2009! 

En särskild hälsning till Nina, Anna, Maria, Hillevi, Linda, Linda, Jenny, Annica, Sofia, Ulla, Erik, Petra, Mika och Marie för allt ekonomiskt stöd som era köp inneburit. Tack alla sybloggare och främst Y som fick mig att våga både trikån och bloggningen. Ihop med Mellanbarnet förstås. Vi ses på andra sidan nyåret!

 1. du är väl för söt!
  så fruktansvärt mkt snyggt du gjort under året!!!!

 2. Undrar vad du kommer hinna med för mästerverk under det här året?

 3. Vilken bildkavalkad, du har hunnit med otroligt mycket snyggt!

 4. Värsta acknowledgement-inlägget! Man behöver alltså inte skriva en avhandling för att skriva tack-tack-tack. Synd. Eftersom det är det enda jag skrivit på min. Avhandling, alltså.

  Tack själv – och tack för de fins S- och O-väskorna, de gjorde givetvis succé (även hos mammorna, vilket är det viktigaste eftersom de är så mycket köpstarkare än barnen).

  Tygleverans för nästa projekt bör ske å det snaraste, men vi kan ju bestämma dejt via annat medium kanske…

  Kramen

  • …hade känts finare att få haft något egentligt att tacka för. Typ: ”Tack Josefina för att du tog hand om mina celler under veckan jag var i Washington” ”Tack till Bosse för att du lärde mig vad INFQ-alfa betydde” …sånt.

   Fast. Jag är banne mig lika tacksam för kommentarer och pengar som du är för accepterade artiklar och …pengar…Kanske är det något svårare att stå ut på akademin. Eller. Baske mig.. om det är så. Jag är säkert lika stolt också!

   Så TACK! TACK! TACK! *viftar på hela kroppen och dreglar som en hel hund!!!* 😀

 5. tack för kommentaren på min blogg. nu vet jag vart jag ska vända mig om jag tex vill ha inspiration till väskor. jättefina!
  lägger in dig hos mig på bloglovin!

  • Tack fnurr, och jag har lagt in dig i min reader! Och tänker definitivt ta till mig av dina fina bildidéer!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: