minawiden.se

Imorgon börjar Konrad på dagis!

In Loppis, Väska on söndag, 10 augusti at 21:28

Och han fick inte en dagisväska, utan jag gjorde en kopia på den här istället. En hyllningskopia av en gammal SAS-väska.. Om jag minns rätt så fick man en sådan väska när man flög som ensamåkande barn, till skillnad från idag när man får en nyckelkedja med en plastficka att ha runt halsen. Stiligare med en väska då ju! =) Tror att det kostade hundra kronor för mig att åka flyg när jag var fem-sex år. Jag åkte fram och tillbaka många gånger och ändå fanns det inte någon sådan väska kvar bland mina saker när jag flyttade hemifrån. Men som tur var träffade jag Per, och han hade en sådan här som jag då mindes vagt. Flitigt använd till att ta med kassettband i under sommarlovens båtresor. Och den är ju för underbar, dock med trasigt blixtlås. Stolen är en sådan där grej som gör att jag inte gärna går ut när vi är på återvinningen. Så fort man tittar ner i containrarna så ligger det massvis med bra att ha saker och ”hur-kunde-de-slänga-den-där???-saker”. Jag börjar nästan gråta varje gång. Sist vi var där räddade jag en solblekt Bobbycar undan elddöden (eller vad de nu gör med plastpryttlar). Den här stolen ovan behövde jag dock inte dyka bland metallskrotet för att få tag i, utan vi såg när kommungubbarna slängde de första två och hann rädda tre. Gamla skolstolar. Som är låsta på en alltför hög resp. alltför låg höjd. Och som släpper ifrån sig små kluttar av smörjolja lite nu och då. Men de har en bekväm sits. Perfekt stjärtform!

 1. Du är ju helt fantastisk på väskor! Jättesnygg! Sen den förra väskan…jag fattar inte hur du syr fast den lilla lilla fickan på den lilla lilla väskan, jag ser inga sömmar ju!

 2. Sjukt snygg väska!! Hur GÖR du???

 3. wow, igen. Du är ju fenomenal, jag kan verkligen inte alls sy väskor. nu fick jag ju ännu mer habegär!

 4. Så snälla ni är som bjuder på komplimanger. Jag sitter och är lite tårögd faktiskt!
  Underbarn> den lilla lilla fickan är påsydd i sin övre bakkant mot den lite större lilla fickan och hänger lite fritt ner sen.
  Ottopippi> Jo. Jag tar ett tyg, så lägger jag ut det på skärmattan, mäter lite och skär. Sen syr jag. :-D:-D
  Sopheia> Det skulle förvåna mig oerhört om du inte kan! Jag har faktiskt sett vad du kan. Men ha gärna lite habegär. Det glädjer mig! =)

 5. Ahaaaa, NU ser jag hur Sassaren ser ut! 😀 Din variant blev ju mycket snyggare!! Och du har dragit till med överkursen passpoaler…;-)

 6. såååååååååååå snygg!

 7. enormt fina väskor du gör alla blommiga tyger som du har invändigt var har du hittat dem?

 8. Tack igen!

  Angelmax, tygerna är för det mesta framletade i de mest obskyra gömmor man kan tänka sig av en kvinna som heter Maggan. Hon driver butiken Lata Pigan i Enköping. En del tyger finns till försäljning på minlatapiga.wordpress.com, men uppdateringen är det lite si och så med… (det är jag som ska göra det..men jag syr istället..psst..säg inget! :-D)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: