minawiden.se

Det roligaste

In Dagisväska, Liten reporterväska, M-väska, Väska on torsdag, 7 augusti at 14:11

den här sommaren var kanske hängmattan. I vår på utsidan underbara stuga, utan el och vatten. Tar mer tid att diska och laga mat, men det tar man igen på att man knappt behöver städa och heller inte duscha…

Innan jag lade mig i hängmattan gjorde jag färdigt tre väskor och en blev nästan-färdig (Den kommer J, den kommer!). Den ena levererades så på momangen att den inte hann fastna på bild och de andra fick då i stället följa med till stugan för lite porträttering innan leverans…kan ju inte undanhålla alla varianter på väskor från bloggen heller… ni kunde ju få för er att jag varierar mig?! Så de här två gick till samma person. En galenpanna som vågade beställa två utan att ha sett en enda och som lät mig få fria händer. Gillar galenpannor! (sådär generellt.. man måste inte mani-handla!! :-D) 

Dagisväskan med styv mittdelare inuti. Trodde först att det skulle bli omöjligt. Vet fortfarande inte om det är bättre. Men det var skoj att få leka lite! Läskigt också eftersom det inte fanns mer av tyget om jag misslyckats. 

Jag tror att jag kan tänka mig fler beställningar framöver, men det tar lång tid för mig att sy då jag inte riktigt förstår när man ska sluta med att vara noggrann, när det är onödigt och bortkastat att vara det, så jag inser ju att det inte är en syssla jag kommer bli rik på. Och när man är långsam så får man ju snabbt en liten väntande hög som ligger, och det jag gillar mest med syskapandet är att det går förhållandevis snabbt ändå från idé till produkt. Vitsen går förlorad om högen blir för stor. Nu har jag två beställningar kvar. Sen ska jag sätta ihop en ny väska som jag tänkte ut före sommaren. Utan att någon har beställt. Kan också skvallra om att en axelremsväska med det intensivröda tyget finns kvar än så länge…Om någon skulle vara intresserad. =)

  1. Hej igen efter semester!!! Länge leve galenpannor och snygga väskor!! 🙂

  2. Hej, tack för kommentaren hos mig, kul att du hittade dit. Sjukt fina väskor du gör! Nu ska jag kolla genom resten av din blog (länkar till dig från mig, hoppas det är ok?) /Anna

  3. Ottopippi> hear hear!! 😀
    An.lo> tack själv, och givetvis, smickrande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: