minawiden.se

jao, blev fler väskor ändå…

In Liten reporterväska, Solhatt, Sytt, Väska on måndag, 9 juni at 23:33

Jag kunde inte slita mig från det här väskpysslet när allt kom omkring. Det här är faktiskt den tredje den här veckan. Men de andra två blev lite repriser så de fick inte komma med på kort.

Den här är inspirerad från ”dagisväskan” och vidareutvecklad. Det blommiga fodret går bara i axelremmen och fem centimeter ner i väskan. Sen har den ett ”lock” med dragkedja i samma storlek som bottenplattan där blomfodret slutar. Invändigt, under dragkedjan, är fodret svart och har också en inredningsficka i det blommiga tyget. Modellen är verkligen en ‘keeper’, har plats för pärm(ar) och är väldigt bärvänlig, sitter som en smäck tvärs över axeln och sluter tätt kring kroppen.

 

Har också fått sy solhattar efter att Linlur var så snäll och skickade ett mönster till mig! (Tack, tack! Tänk så vänliga människor det finns!) Den ena blev till Konrad och den andra till Mellanbarnets goding i ettårspresent. Fast. Med tanke på det väldigt fina kalaset borde han nog allraminst fått båda hattarna! Jesikens vilken baluns, tack för den!

 1. Vilken fiffig och snygg väska! Blir inspirerad!!!

 2. Vilken supersnygg väska!! Perfekt kombinerat med den svarta och det blommiga som syns i axelbandet och inuti, jättesött tyg!
  Jag älskar väskor. 😀

 3. Tack, tack! Hade ju tänkt sälja den här, men där den stod i hallen i morse så kunde jag inte låta bli att packa den full och ta med den. Sen gick jag och klappade på den hela förmiddagen! 🙂

 4. Å vilka snygga väskor! Och vad fina solhattarna blev! Kul att du kunde använda mönstret! 🙂

 5. Åhoj vilken fin väska! Kan man få köpa sig en lika dan? En riktig dagisväska borde väl vara regntät va?Du får gärna sy upp all min grön/vita och brun/vita vaxduk om du vill, den kommer ändå hinna torka till smulor innan jag får någonting gjort av den. Fast jag vill köpa en sån där svart/grön, alternativt svart/röd, i fin markisväv.

  Solhatten är en succé och får sitta kvar på huvudet U T A N töntiga band under hakan. Den fick dessutom mycket beröm av föräldrarna på Barnets blivande dagis, så det finns nog en marknad där… (Jag funderade på att säga att den var hemsydd och därmed låta dem tro att det var jag som sytt den, men så ångrade jag mig och gav dig all cred).

 6. Tack för fler komplimanger. Så hög man blir av att någon ser det man gjort! Kan tänka mig att ta på mig min väska, med märket utåt och bara gå ut för att få visa upp den! Men det är märkligt det där med irl-människor. De seeeeer ju inte att det är jaaaag som gjort den! =) Fast tydligen ska Barnet gå på ett designdagis! Det låter gott!! 🙂

  Nu ska jag gå och sy ett par väskor till. Beställningarna haglar! (främst från människor som inte vill betala dock… konstigt…Själv hade jag betalat en tusenlapp, minst!)

 7. Väskorna blir ju bara snyggare och snyggare, den där var bäst hittills!
  Kan inte jag också få beställe en (speciellt om du har sånt där blomfoder kvar)? Fast en tusenlapp kanske jag inte kan tänka mig att betala förstås…

 8. Inte?? 😉 Tror vi kan komma överens om ett pris! Du skulle ge strålglans till väskan själv, vilket gör att jag måste ge dig rabatt!

 9. Strålande! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: