minawiden.se

Pay it forward

In PIF on måndag, 26 maj at 9:18

Nu har jag egentligen en massa att skriva. Har träffat Pejgan, har handlat på Lata Pigan, har bestämt mig för att dagisfröknarna ska få väskor i avslutningspresent och har färdigställt några alster. Men jag har inte en kamera som är sams med datorn. Så bilder får ni inte se just nu. Jag ska jobba på lite väskor!

Eftersom Pejgan äger en mängd fler böcker än vad jag gör, med en massa härliga mönster…som jag inte har…så bestämde jag mig för att gå med i presentutbytet. (Gissa vad jag önskar mig i present??)  Jag ger de tre första kommentatorerna (som vill) en present mot att de i sin tur lovar samma sak på sina bloggar. Pay it forward!

“I will send a handmade gift to the first 3 people who leave a comment on my blog requesting to join this PIF exchange. I don’t know what that gift will be yet and you may not receive it tomorrow or next week, but you will receive it within 365 days, that is my promise! The only thing you have to do in return is pay it forward by making the same promise on your blog.”

  1. Nu har vi kommenterat varandras!!! Så nu gills det!!! 🙂 🙂

    Vad kul förresten att du hittat till mig – för det gjorde att jag också hittade till dig!!! 🙂 🙂 🙂 Skall – när jag har lite mer tid kika runt ordentligt här. Du har ju en hmla massa fina tyger ser jag direkt !!

    Nu måste vi maila varandras adresser så vi kan sita och vänta, och vänta och vänta på varandras PIF-presenter!!

  2. Yey! Jag mailar! Och skuttar lite! =)

  3. hej! ska jag bara kopiera och lägga upp texten på min blog då? helt underbara tyger du har och jag måste ju tacka för att jag nu lärt mej sy kantband 😉

  4. jag skickar min adress om jag får din mail adress 🙂 vad kul !!! 🙂

  5. […] som vågade nappa på min PIF, och som jag just upptäckte, saknades i min länklista. Oartigt av mig, ber om ursäkt!! […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: