minawiden.se

Men, äntligen!

In Dagisväska, M-väska, Sytt, Tyger, Väska on onsdag, 14 maj at 12:03

så blev något faktiskt riktigt, riktigt bra. En väska. Lesse är nöjd också. Allt är bra! Tackar Knåpmodern för mönstret. Dagisväskan kallad.

Och…jo..det syns väl

namnlapparna kom idag. Visst blev de fina?!

Annars har veckan hittills varit ok. Jobbar på en orange dress till Konrad som kanske blir lite för mycket karamell. Televerksorange med lime-vitrandig mudd…hrm. Pysselmåndagen blev också trevlig, vann en sax (som någon glömde) och först blev jag glad och tänkte inget säga, men den är lite för slö. Så om den är saknad kan den återbördas.

Hade egentligen tänkt orange fodertyg till det här tyget också, och tänkt göra en väska av det med, men då måste jag nästan ha en köpare först. Och det svider eftersom tyget är så underbart. Eller hur?!

Men vad ska man annars ha det till? Väskor växer någon inte ur, men tänk en liten overall med en dragkedja med en rund ring i kläppen! Hade ju varit för sött!

Hittade också det här tyget och kunde inte motstå. Sen blir det ju oftast lite billigare om man lastar fullt hos Pigan…mängdrabatt på krediten.

och innan jag hade vecklat ut det så satt jag och funderade på vad det skulle passa som. Och kom fram till att påslakan till spjälsängen nog var bästa tipset. Vecklade ut det och upptäckte att någon annan varit av samma åsikt. Ska bara tvätta det först, sen ser jag om det passar till täcket. En väska till annars väl?!

  1. Tokigt bra blev det! Jag tror jag behöver nya namnlappar *funderar*

  2. Tackar! Vad tänker du om blomtyget då? Vad ska det bli av det??

  3. men! snyggt värre!
    får man beställa en sån där kanske?

  4. Klart man får! Visst är det någon som fyller år snart.. Man kan få publicera sin önskelista här…eller följa med på tygaffären och handla… Bara alltså om det vankas tårta sen på födelsedagen. Annars får du betala! 😀

  5. Snygg väska, och så otroligt proffsigt det ser ut med namnlapparna!

    Jag tänker mest rullgardin när jag ser tyget, men det är bara för att jag sett en sådan. Solhatt skulle vara snyggt. Eller vändbar väska, så att man kunde välja att ha en enfärgad utsida och mönstrad insida, det är snuggt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: