minawiden.se

Så fort var det gjort!

In Sytt on fredag, 2 maj at 21:32

Hittade som sagt till K som hade en overlock till ”övers”. Lite knasig, men när den fungerar så går det huj så fort! Stöket är autentiskt. Städa _kan_ man göra när barnen är med. Men inte sy…

 

Hade redan sytt lite på overall, gjord från en skjorta jag tröttnat på sen länge och med inspiration från Baby Cool (vars författare jag förträngt namnet på och inte orkar googla just nu). Den sydde jag sen om alla sömmarna med overlocken på. Mycket najs! Kragen blev mudd-påsyning med hjälp av overlocken och sen nerstickad med en enkelsöm från rätan. Saknar nu bara att få två ytterligare knappar i halsen…Tror inte Konrad ser lite snygg ut som jag gjorde i urringningen nämligen…Särskilt inte som den på honom nästan når naveln.

Nästa gång jag gör det här så ska jag lägga ut overallen som jag mönsterpassar med med helt raka armar, blev lite krum-känsla över axlarna. Fast det syns inte när Konrad har den på sig!

Har också hunnit sy en omlottbody till med overlocken. Tror faktiskt att tiden halverades jämfört med den förra omlottisen.  Bild kommer strax…Jag, kameran och WordPress är inte riktigt sams med fotopubliceringen..

Som tidigare utlovat. Här är en trikåtröja med raglanskärning som är dekorerad (:-o) med sömmar i avvikande färger. Tror den ska få en applikation också. Lesse har varit tystare än vanligt på senaste.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: